Pirmās grupas vasaras nometnes “Pepijas Garzeķes piedzīvojumi, 2013″ 6. diena

6. diena – Pepija sporto.

Vakardienas draudīgie mākoņi tā arī neatnesa lietu, un šorīts uzausa tik pat saulains kā visi iepriekšējie nometnes dienu rīti. Šodien nometnes vadītājiem palīgā ieradušies brīvprātīgie darbinieki – Pļaviņu novada ģimnāzijas vecāko klašu skolēni Viktorija, Lelde, Liene, Miks, Staņislavs, Nauris, Kaspars.  Pepijas dalībniekiem sagatavotas fiziskās aktivitātes, dalībnieki  sacentās komandās.  Vislabāk veicās komandai „Zibens”, otro vietu izcīnīja komanda „5 no 5”, trešo vietu ieguva  „Vilki” un ceturtajā vietā palika „Pipariņi”.

Pusdienās Saviju kafejnīcā apetīte bija lieliska un, atgriezušies nometnē, dalībnieki varēja pievērsties radošiem darbiņiem. Tika izkrāsots savs vārds , kurš iegrebts kokā, tika gatavoti foto rāmīši, bet , lai visiem būtu vairāk mundruma, visi nopeldējās Pļaviņu novada  peldbaseinā. Ceļš līdz tam likās tāls, bet, kas gan to nenoiet, ja puse jāveic pa dambi.  Laiks pagāja ļoti ātri.

Pēc vakariņām dalībnieki gatavojās nākamās dienas koncertam. Tas laikam bija visgrūtākais pārbaudījums visu dienu laikā. Pēc nogurdinošajiem mēģinājumiem mazā pirmspusnakts uzkoda bija ļoti garda. Un tad… Iedeguši lāpas, visi bērni devās naksnīgā pastaigā.

Nometnes dalībniekiem miegs nenāca  ilgi un čalošanu varēja dzirdēt vēl ap diviem naktī, bet ar katru mirkli tā palika klusāka un klusāka, līdz atskanēja  mierīga šņākšana. Nometne tuvojas izskaņai.