Pasākums ”Ugunīgā gaiļa ieskandināšana”

Vecais gads jau projām pošas,
Māj ar roku ardievas.
Jaunam gadam jaunas balvas,
Jauni pārsteigumi būs.
Pie mums Jaunais 2017.gads jau ir sagaidīts. Taču pēc Austrumu Kalendāra jaunais gads sāksies 28.janvārī . 2017.gadā nomainīt patmīlīgo un enerģisko pērtiķi steidzas ne mazāk spilgtais un ambiciozais Ugunīgais Gailis. Gailis simbolizē atjaunošanos, sākumu, kaut kam jaunam un nezināmam.
Pie mums centrā „Pepija” ik dienu var piedzīvot ko jaunu, nezināmu un aizraujošu, bet tas ir atkarīgs no katra paša. Šis gads solās būt pilns krāsainiem, spilgtiem un skaļiem notikumiem. Tāpēc mēs šo gadu esam uzsākuši ar pasākumu „Ugunīgā Gaiļa ieskandināšana”. Pasākumā centra apmeklētājiem bija iespēja tērpties košos apģērbos kā ir paredzēts pēc Austrumu Kalendāra – sarkana, oranža, zelta, dzeltena un brūna nokrāsa.
Šo gadu iesaka pavadīt kopā ar ģimeni, draugiem un piedalīties dažādos pasākumos jautrās, skaļās kompānijās nevis vienam pašam sēdēt mājās pie TV vai datora. Jo lielāks tracis, jo labāk. Tāpēc pasākumā bērni varēja piedalīties vairākās aktīvās stafetēs.
Šajā gadā ļoti liela nozīme būs centībai un smagam darbam. Tikai tā var tikt pie krāsainiem notikumiem un lielas perspektīvas. Lai trenētu šīs iemaņas, dalībnieki sadalījās 5 komandās, lai zīmētu krāsainu, ugunīgu gaili, kuram apkārt virpuļo bērnu sapņi un idejas par to, ko viņi vēlētos darīt šajā gadā centrā „Pepija”.
Uz šādas sapņainas un pozitīvas nots un vēlot labus vārdus visiem – ieskandinājām Ugunīgo gaiļa gadu.
Novēlam visiem, visiem!
1 gadu laimes,
12 mēnešus veiksmes,
53 nedēļas saules,
365 dienas veselības,
8766 stundas mīlestības,
525600 minūtes labu garastāvokli!

Jaunā gadā mirdzumu acīs un siltumu dvēselē, veselību pašam un veselus mīļos.
Laiku zvaigžņu skaitīšanai un laiku rīta bučai, iedvesmu darbā un aizmiršanu par Zemes pievilkšanas spēku,
Apņēmību izpildīt pašam dotos solījumus un drosmi sev noticēt, eņģeli uz pleca un mīļu cilvēku cieši sev blakus,
Mīlestību pret sevi pašu un mīlestību pret pasauli aiz loga!
Lai veicas un lai izdodas!