Pepijas 2018. gada 1.grupas vasaras nometnes atklāšana. PIRĀTU DĀRGUMUS MEKLĒJOT – JAUNO PIRĀTU SAGAIDĪŠANA UZ KLĀJA

Pļaviņu novadā piedzīvojumi vasaras nometnēs ir sākušies

Bērniem visforšākais laiks ir tad, kad ir iestājies brīvlaiks. Un nu ir pienākušas gada visgarākās brīvdienas – vasaras brīvlaiks. Šis ir īstais laiks, lai baudītu vasaru un dotos piedzīvojumos.

Piedzīvojumus Pļaviņu novadā var baudīt, piedaloties vasaras nometnēs. Šogad bērnu centrs “Pepija” organizē bērnu vasaras nometnes “Pepijas Garzeķes piedzīvojumi “Pirātu dārgumus meklējot 2018””. Šo grupu atbalsta un līdzfinansē Pļaviņu novada dome.

Veiksmīgi ir uzsākusies pirmā nometne 26 pļaviņu novada bērniem, kura notiek no 9.07.2018.-15.07.2018.

Nometnes dalībnieki iejutīsies pirātu lomās un attīstīs savas prasmes dažādās jomās. Bērniem tiek dota iespēja saprast, ka jau šajā vecumā viņi ir spējīgi daudz ko izdarīt, pastāvēt pašiem par sevi, ar dažādām problēmām tikt patstāvīgi galā. Šajā laikā bērni var iegūt daudz jaunu draugu, izprast savstarpējo cieņu, uzlabot komunicēšanās prasmi, apgūt daudzas un dažādas jaunas zināšanas, prasmes, kas noder atpūtā pie dabas, pārgājienos un citām dzīves situācijām. Bērniem tā ir iespēja atpūsties no savas ikdienas dzīves un kļūt patstāvīgākiem. Tā ir iespēja apliecināt sev un citiem drosmi- radošos, sevi izaicinošos pārbaudījumos, iegūstot jaunus draugus un labi pavadot laiku.

Nu ko – dodamies piedzīvojumos, Madonas novadā viesu namā “Šubrakkrasti”!