Sadraudzības futbols „Pepijā”

Futbols ir sporta veids, kurš bērnos attīsta fizisko sagatavotību – lokanību, veiklību, ātrumu un māku skriet, spert, noturēt līdzsvaru, sadarboties komandā un citas maņas.

Futbols Pļaviņu novadā ir viens no pieprasītākajiem sporta veidiem, kurā piedalās novada puiši. Ir bērni, kuri trenējas futbola spēlē un piedalās sacensībās, taču ir arī tādi bērni, kurus futbols vienkārši aizrauj un to spēlē savā brīvajā laikā.

Bērnu centrā „Pepija” arī viens no vispieprasītākajiem aktīvās atpūtas sporta veidiem ir futbols. Bērni ikdienā paši sadalās nelielās komandās un spēlē futbolu ar lielu aizrautību. Tāpēc centrs „Pepija” saviem apmeklētājiem organizēja sadraudzības futbola sacensības. Tajā varēja piedalīties gan pieredzējuši futbolisti, gan iesācēji.

Pirmā spēle notika 26.septembrī starp divām spēcīgām un pieredzējušām komandām „Pīles” un „Pļaviņu DM”. Savukārt jau otrajā dienā piedalījās vēl divas komandas „Mēs neesam vietējie” un „CRYSTAL”, kopā 26 dalībnieki. Liels prieks, ka dalību sacensībās ņēma arī viena no apmeklētāju mammām Arnita Aizporiete, kura vienmēr ir bijusi tikai kā līdzjutēja saviem bērniem futbolistiem.

Liels paldies sacensību tiesnesim, futbola trenerim Imantam Siliņam, kurš izbrīvēja brīvo laiku, lai būtu kopā ar centra bērniem un jaunajam futbolistam Raivo Kaņepējam par godprātīgu tiesneša pienākumu pildīšanu sacensību laikā.

Starp komandām izvērtās ļoti spraiga, aizraujoša un azartiska cīņa, jo neviens taču nevēlējās zaudēt. Visas komandas bija uzvaras cienīgas, bet ja ņem vērā gūtos punktus, tad, protams, izvirzījās arī uzvarētāji.

Tātad, sacensību rezultāti:

1.vieta komandai „Pļaviņu DM”

2.vieta komandai „Pīles”

3.vieta komandai „CRYSTAL”

4.vieta komandai „Mēs neesam vietējie”

APSVEICAM!

Paldies visiem, visiem!

Un tiksimies nākošajās sadraudzības spēlēs!