DANCING CRYSTAL svinēja Starptautisko dejas dienu Aizkrauklē

29. aprīlis – Starptautiskā dejas diena! Kopš 1982. gada tiek atzīmēta šī dejas diena, kurā ik gadu miljoniem visdažādākajā žanru dejas mākslas pārstāvji piedāvā koncertus un priekšnesumus skatītājiem visā pasaulē. Arī 27. aprīlī Aizkraukles pilsēta pulcēja dažādu žanru dejotāji.

Mūsu deju studija “DANCING CRYSTAL” svinēja Starptautisko dejas dienu, piedaloties Aizkraukles Sporta centra baleta studijas “Karnevāls” organizētajā koncertā “Deju varavīksne”.  Tā moto – “Dejo, sirds gaišāka kļūst”. Koncerts notika Aizkraukles kultūras namā un tajā piedalījās dažādu žanru dejotāji, Jauniešu līnijdeju grupa “Kristāliņi” no  Kokneses, “Skrīveru karsējmeitenes”, deju kolektīvs “Pēda”, Treniņu grupa “Kustību karuselis”, Hip-hop grupa “Sanivi flame”, Baleta studija “Karnevāls” no Aizkraukles  un arī mēs –

deju studija “Dancing Crystal”.

Paldies Kultūras centra direktorei Astrīdei Davidovai  par atbalstu!

Liels PALDIES koncerta organizatorei Janai Vītoliņai par uzaicinājumu un iespēju nosvinot šos svētkus kopā! Deja ir universāla valoda. Tā ir atslēga, kas atver ikvienas durvis, ļaujot iepazīt cilvēkus un kultūras. Deja veicina brīvību, izpratni un  draudzību.  

No sirds sveicu dejotājus, dejotāju vecākus  Starptautiskajā dejas dienā!