Bērnu centra “Pepija” radošais konkurss „Zīmējums sniegā”

Šajā neparastajā laikā, kad tikties klātienē nevaram, bērnu centra „Pepija” apmeklētājiem ir iespēja piedalīties attālinātājos konkursos. Ziema šogad mūs lutina ar bagātīgu sniega segu un, izmantojot savu brīvo laiku, bērni līdz 13. februārim tika rosināti radoši izpausties konkursā “Zīmējums sniegā”. Tajā piedalījās gan jaunāka vecuma bērni, gan pusaudži,  gan pilngadību sasnieguši jaunieši.

Protams, var zīmēt uz papīra, uz sienas, burtnīcās un bloknotos, bet, ja baltie  sniega laukumi šogad ir atrodami visapkārt dabā, tad var zīmēt arī tajos.  Šīs idejas iedvesmoti,  dalībnieki  apsvēra jaunu ideju – krāsot telpiskas sniega figūras. Līdzko būs atkusnis, tā  īstenosim arī šo priekšlikumu!

 Zīmējumi sniegā bija dažādi – gan veikti, veidojot pēdu nospiedumu rakstus  sniegā, gan arī zīmēti ar rokām, krāsojot ar dažādām spilgtām krāsām. Katrs  zīmējums vēstīja par  kādu sniega mākslinieka fantāzijas lidojumu. Bērni, radot savu mākslas darbu sniegā, izjuta prieku, ko sniedz radoša darbošanās ārā, svaigā gaisā, kā arī guva pozitīvas emocijas, kas tik ļoti šobrīd nepieciešamas mums visiem. Šādas aktivitātes rosina attīstīt fantāziju un radošumu, bet pats galvenais – baudīt tik sen nebijušo īsto ziemu.  

             Dalībnieki saņems pārsteiguma balviņas, sazinoties un satiekoties ar katru individuāli.

            Prieks, ka mūsu organizētajos konkursos piedalās arī kaimiņu novada dalībnieki. Darbiņu foto publicēti www.pepijapn.garm.lv  galerijā.

Kamēr vēl ir iespēja, kopā ar bērniem dosimies eksperimentēt, izbaudīt darbošanās prieku, ļauties ziemas un krāsu burvībai!

Lai visiem radoša, izzinoša, darbīga un veselīga katra diena!