Futbola sacensības dabā

6., 7. un 9. jūnijā tika rīkotas FUTBOLA SACENSĪBAS dabā – centra pagalmā. Šī spēle, kā sacensības ārā notika pirmo reizi un bija redzama ļoti liela piekrišana no centra apmeklētājiem. Ik dienas bērni savā brīvajā laikā ar lielu interesi spēlē futbolu gan ārā, gan sporta zālē. Futbols mūsu Pļaviņu novadā ir ļoti attīstīts arī profesionālā līmenī un šīs spēles turnīrs tika organizēts ar mērķi popularizēt futbolu, kā līdzekli veselīgam dzīvesveidam un iesaistīt centra apmeklētājus, stiprināt veselību un noskaidrot labākos futbolistus savā starpā. Sacensībās piedalījās 30 futbola spēlētāji no 1. līdz 8. klasei, tajā starpā bija arī meitene, kura spēlēja ne sliktāk par puišiem. Sacensību tiesnesis, kas pats pieteicās palīdzēt trīs dienas vadīt un tiesāt sacensības, Dainis Kaņepējs ar lielu pieredzi un ar tiesneša apliecību. PALDIES par darbu Dainim!

Četru komandu spēlētāji tika apbalvoti ar medaļām, un diplomiem! Lielu PALDIES gribam pateikt mūsu futbola sacensību atbalstītājam SIA „Pļaviņu DM” valdes priekšsēdētājam Viktoram Morevam. Pateicoties viņam katrs futbola dalībnieks balvā saņēma medaļu.

Spēles rezultāti:

1. vietas ieguvēji komanda „FC BARSELONA” – Renārs Saliņš, Linards Lukss, Raivo Kaņēpejs, Daniels Cukanovs, Nikolajs Zablinskis.

2. vietas ieguvēji komanda „RED BULL””- Viktorija Smerjotkina, Normunds Smerjotkins, Kristers Aizporietis, Artis Aizporietis, Edgars Osipausks (rezervisti Daniēls Pogodins, Andris Rāviņš, Toms Aizporietis, Normunds Kaņepējs).

3. vietas ieguvēji komanda „ARSENAL” – Markuss Jablonskis, Rainers-Māris Ārends, Artis Miltiņš, Artjoms Zagorskis, Matīss Vasks, Endijs Lasmanis (rezervists Vladislavs Trokšņa).

4. vietas ieguvēji komanda „FC BARSELONA”- Daniēls Antons, Magnuss Strazdiņš, Artūrs Parmons, Roberets Mačs, Elgars Striks (rezervisti Aleksands Maļinovskis, Ričards Pogodins, Raimons Zeps, Nikita Skrimblis)

APSVEICAM visas komandas!!!

Šo spēli mēs turpināsim ik gadu un tā būs kā tradīcija iesaistot vairāk bērnus, lai popularizētu šo sporta veidu un atbalstītu veselīgu dzīvesveidu Pepijā!

Ar pacietību jau visi gaida nākošās sacensības!