Vasaras nometne Pepijas Garzeķes jautrais virpulis’ 2015 4.diena

Nometnes ceturtās dienas tēma – „Pepija meklē Kukarambu.”

Nometnes dienas kārtībā:

Pepija meklē koferi, lai uzzinātu vai ir tikusi galā ar iepriekšējās dienas Pepiņa norādēm un atguvusi savu māmiņas dāvātā kokteiļa receptes vienu no sastāvdaļām.

  • Ceturtās dienas rīta Pepiņa pirmā norāde – Pepija gatavo brokastis un cep ugunskurā desas.
  • Pepiņa otrā norāde – Pepija rīko jautro metamo kauliņu turnīru.
  • Pepiņa trešā norāde –  Pepija saviem uzticamajiem draugiem māca zīmēt no sirds  un  domājot vienam par otru labas domas.
  • Pepiņa ceturtā norāde – Pepija pa ceļam uz mājām iebrauc peldvietā Mežezers.
  • Pepiņa piektā norāde – Pepija rīko ūdenī neparastas spēles un peldas.
  • Pepiņa sestā norāde – Pepija apkopo visu labo, ko divās dienās paveikusi kopā ar nometnes uzticamajiem draugiem – labo darbu aplī.

Pepija nometniekiem uzdod jaunu mājas darbu!

Nometnes vadītāja un pedagogi no sirds saka paldies:

Biedrībai Sporta klubs  „Vietalva” un viesu nama „Mailes” saimniekam Arvīdam Pīpkalējam par ilggadēju viesmīlīgo nometnes bērnu uzņemšanu viesu namā „Mailes”.

Nometnes dalībnieka Arvja tētim Gatim Daugavietim par palīdzības sniegšanu un atbalstu transportējot nometnes inventāru uz viesu namu „Mailes” un no tā, kā arī par atbalsta sniegšanu nometnes dalībniekiem daudzo telšu uzstādīšanā un vēlāk arī to salikšanā.

Pļaviņu autobusa šoferim Oļegam par bērnu vešanu ekskursijā uz Vidzemi, uz peldvietu Mežezerā un viesu namu „Mailes”, kā arī par atsaucību un izpalīdzību atvedot nometnes dalībniekiem ēdienreizes uz viesu namu „Mailes” un Mežezers.

Lasmaņu ģimenei – par apciemojumu un palīdzības sniegšanu nakts trasītē, iejūtoties tēlu lomās.

Silgai Stučkai– par apciemojumu un kopīgu zupas vārīšanu uz ugunskura kopā ar nometnes dalībniekiem, par pirts rituāla organizēšanu nometnes dalībniekiem un atbalstu nakts trasītē, iejūtoties tēla lomā.

Kristīnei Ginaitei– par apciemojumu un  atbalstu saimnieciskos darbos viesu namā, par atbalsta sniegšanu bērniem radošajā darbnīcā un fotogrāfa pienākuma uzņemšanos nakts trasītē.

Jolantai Bardovskai – par apciemojumu un garšīgā pārsteiguma sarūpēšanu nometnes dalībniekiem.

Nometnes dalībnieka Gundara tētim Renāram Vuškārniekam un nometnes dalībnieku Roberta un Martas tētim Kasparam Mačam par apciemojumu un pārsteiguma braucienu nometnes dalībniekiem uz motocikliem.

Nometnes bērnu vecākiem, kuri atbalstīja un palīdzēja autobusā daudzo mantu salikšanā ceļā uz viesu namu, kā arī palīdzot izņemt tās bērniem atgriežoties centrā „Pepija”.

Heisā Hopsā!

Darīts!